• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sadık Aykanat Muhtar Adayı olduğunu açıkladı

10/11/2023

Sadık Aykanat Muhtar Adayı olduğunu açıkladı

     2024 yılı mart ayında yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri öncesinde hareketlilik başladı. Bir süre önce İl Genele mi, muhtarlığa mı aday olacağına yönelik yazı yazdığımız Aykanat, Devlet Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.
    Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Sadık Aykanat, “15 yıl İl Genel Meclisi üyesi olarak köylerimize yaptığımız hizmetler, Devlet Mahallemize yapacağımız işlerin teminatıdır” diyerek şunları söyledi;
    “Çok kıymetli saygıdeğer Devlet Mahalleli hemşerilerim. Yapılacak olan yerel seçimlerde Devlet Mahallesinden muhtar adayı olacağımı açıklıyorum. Bir kardeşim bana neden Devlet Mahallesinden muhtar adayı olduğumu sordu. Bende kendisine Vizeye yakışır daha temiz, nezih, yaşanılır ve problemsiz bir mahalle yapmak için aday olduğumu söyledim. Şimdiki muhtar hanımdan önceki efsane muhtar Hasan Topuz abimizin yolunda yürüyeceğimizi, kimsenin burnunun kanamayacağı, kimsenin icralık olmayacağını, otobanın geçtiği tarla yollarının kapanmaması için gayret göstereceğime, mahalle parklarındaki sorunların Belediye ve TEDAŞ ile istişare halinde olacağımı siz değerli Devlet Mahalleli halkıma söz veriyorum” dedi.
98 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN