• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE SGK MÜDÜRÜ ŞEN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

27/10/2023

VİZE SGK MÜDÜRÜ ŞEN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

     Vize Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Fahri Soner Şen, geçtiğimiz Salı günü gazetemizi ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulundu.
     İlçemiz Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Fahri Soner Şeni SGK 2023 Yılı Bilgilendirme ve Rehberlik Programı kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette Vize Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Nihat Demirel tarafından karşılanan Vize Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Şen, bir süre sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çalışanların ve işverenlerin geleceği ve güvencesi adına sigortanın öneminin altını çizen Vize Merkez Müdürü; "Bizler için çalışanların ve işverenlerin hakkının korunması çok önemlidir. Olası iş kazalarında sigortasız işçi çalıştırmanın işletmeye yüklü miktarda maddi zararın yanı sıra tabi ki manevi huzursuzluğu da bulunmakta. O nedenle sigortasız çalışmayalım, sigortasız çalıştırmayalım" ifadelerine yer verdi.
     Yazı İşleri Müdürümüz Nihat Demirel ise nazik ziyaretinde dolayı Müdür Şen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.- Sevil Demirel 
 
135 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN