• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize Spor (2) – Büyük Mandıra Ada Spor (0)

27/10/2023

Vize Spor (2) – Büyük Mandıra Ada Spor (0)

     Kırklareli Süper Amatör Ligi, geçtiğimiz Pazar günü oynanan ilk hafta karşılaşmaları ile başladı. Açılış maçında Büyük Mandıra Ada Spor’u ağırlayan Vize Spor, ilk üç puanını aldı.
     Geçtiğimiz Pazar günü saat 15.00’te oynanan ve bu yıl alınan kararlar doğrultusunda sıkı güvenlik tedbirleri altında başlayan 1. hafta karşılaşması, Vize Spor’un baştan sona üstünlüğü ile oynandı. Karşılaşmanın 25. Dakikasında Batuhan Epçeli’nin ayağından kazandığı golle öne geçen Vize Spor, maçın ilk yarısını da bu sonuçla tamamladı. İkinci yarıya da istekli bir oyunla başlayan Vize Spor, girdiği 4 net gol pozisyonundan faydalanamadı. Maçın sonlarına doğru baskısını attıran takımımız, maçın 90. Dakikasında Mustafa Özkal’ın şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara göndermesiyle farkı ikiye çıkarttı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar tek kale oynayan Vize Spor, maç sonunda rakibini 2-0 yenerek ilk 3 puanını aldı. Rakip takımdan bir oyuncu maçın 90. Dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
KAVAKLI SPOR (0) – KÜÇÜKYAYLA SPOR (3)
    Kırklareli Süper Amatör Ligde yer alan Vize’nin bir diğer takımı Küçükyayla Spor ise ilk maçı için Kavaklı Spor deplasmanına gitti.
     Lige oldukça iddialı bir şekilde hazırlanan Küçükyayla Spor, ilk maçında oynamadan 3 puanı alan taraf oldu. Rakibi Kavaklı Spor’un sahaya çıkmaması üzerine maçtan hükmen 0-3 galip ayrılan Küçükyayla Spor, 3 puanı hanesine yazdırdı.
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA VİZE DERBİSİ
     Bu yıl Kırklareli Süper Amatör Ligde 2 takımla yer alan Vize, önümüzdeki hafta Vize derbisine sahne olacak.
     Önümüzdeki 29 Ekim Pazar günü oynanacak olan 2. Hafta karşılaşmalarında Vize’de Küçükyayla Spor ile Vize Spor karşı karşıya gelecek. Ligde iddialı olan iki takımımızın kozlarını paylaşacağı karşılaşma Vize semt sahasında saat 16.00’da başlayacak.- Nihat Demirel

 

93 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN