• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sürücülere Drone’li Emniyet Kemeri kontrolü

31/10/2023

Sürücülere Drone’li Emniyet Kemeri kontrolü

     Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, Vize ilçemizin de aralarında bulunduğu 6 ilçede drone destekli olarak emniyet kemeri kontrolleri gerçekleştirdi.
     Edinilen bilgiye göre; Jandarma ekipleri, 2021-2023 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda icra edilen trafik denetimleri ve bilgilendirme faaliyeti kapsamında, 23.10.2023 günü Lüleburgaz, Demirköy, Babaeski, Vize, Merkez İlçe ve Pınarhisar ilçelerinde denetimler yaptı. Trafik Jandarmasınca eş zamanlı olarak ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi amacı ile gerçekleştirilen Drone destekli Emniyet Kemeri Özel Trafik Denetim faaliyetinde 1.113 araç ve sürücüsü denetlendi. Kural ihlali yaptığı tespit edilen 19 sürücü hakkında Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı düzenlendi.
     Aynı zamanda denetim esnasında sürücülere ve yolculara yol hipnozu, uykusuz, yorgun ve alkollü araç kullanılmaması gerektiği ile emniyet kemerinin önemi konularında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı. Trafik denetimlerinin amacının; cezalandırmak değil, meydana gelebilecek trafik kazalarını engellemek olası kaza sonucu can kaybı ve ağır yaralanmaları azaltmak olduğu ifade edildi.- Nihat Demirel (Asayiş)
 
137 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN