• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp Semt Pazarı ziyaretlerini sürdürdü

24/10/2023

Başkan Özalp Semt Pazarı ziyaretlerini sürdürdü

     Göreve geldiği günden itibaren işlerinden fırsat bulduğu her zaman semt pazarını ziyaret etmeyi kendine adet haline getiren Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, dünde bu adetinden vazgeçmedi.
     Belediye Başkanı Ercan Özalp, dün ziyaretlerine semt pazarı ile devam etti. İlçede pazartesi günleri kurulan semt pazarını her fırsatta ziyaret eden Başkan Özalp, güzel havayı da fırsat bilerek tezgâhları tek tek dolaştı. Tezgâhlarda esnaflara hayırlı işler dileyen ve hal hatır soran Belediye Başkanı, esnafların şikâyetlerine de tek tek cevap verdi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da tokalaşan Başkan Özalp, onlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Bazı vatandaşlar sohbet sırasında Vize’nin artık bir kapalı Pazar yerini hak ettiğini belirterek Başkan Özalp’ten bu konuyla ilgili bir proje geliştirmesi dileğinde bulundular.
     Başkan Özalp ise belediye olarak gelen talepleri inceleyerek vatandaşların istekleri doğrultusunda değerlendirdiklerini belirterek, kapalı Pazar yeri ile ilgili kısa süre içerisinde bir çalışma yapılmasının planlandığını belirtti.- Nihat Demirel

151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN