• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

TÜBİTAK’tan Atatürk Ortaokulu’na Büyük Görev

20/10/2023

TÜBİTAK’tan Atatürk Ortaokulu’na Büyük Görev

     İlçemiz Atatürk Ortaokulu’nun, TÜBİTAK tarafından her yıl düzenlenen 4006 – TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında başvurusu kabul edildi.
     Kırklareli genelinde Kırklareli BİLSEM, Ramazan Yaman Fen Lisesi, Lüleburgaz Anadolu Lisesi ile birlikte başvurusu kabul edilen tek ortaokul olan Atatürk Ortaokulu, 4006-A projesi ile fak yaratmak için yarışacak.
     Okul idaresi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, okulun 1 yıldır bu proje için hazırlandığı, öğretmenlerin ve öğrencilerin büyük emekler sarf ettiği bildirildi. Ayrıca bu tarz projelerde genellikle birkaç gönüllü öğretmen görevlendirildiği ancak Atatürk Ortaokulu’nda tüm öğretmenlerin projede yer alarak projeye ne kadar önem verildiğinin altı çizildi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir’in tebrik ziyaretinde bulunduğu, İl ve İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin de yakından takipçisi olduğu Atatürk Ortaokulu, 20-21 Aralık 2023 tarihlerinde düzenleyeceği Bilim Fuarı ile adından söz ettireceğinin sinyallerini şimdiden vermeye başladı.- Özlem Damar
213 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN