• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Arife Bekir Uğurlu Okulu’ndan “Başka Dünya yok” etkinliği

20/10/2023

Arife Bekir Uğurlu Okulu’ndan “Başka Dünya yok” etkinliği

     İlçemiz Arife Bekir Uğurlu Okulu, Özel Eğitim Sınıfı tarafından sosyal sorumluluk projesi çalışmaları kapsamında “Başka Dünya yok” adlı etkinlik gerçekleştiriliyor.
     Çevreyi korumaya okulumuzdan başlayalım sloganıyla düzenlenen etkinlikte özel eğitim sınıfı öğrencileri 2. Derste çevreyi koruma amacıyla düzenlenen harekete katılacaklar. Öğrencilere çevre bilincini kazandırmak amacıyla düzenlenene etkinlik, özel eğitim öğretmeni Ayça Sena Balcı tarafından hazırlandı.
     Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Eğitim ve öğretim faaliyetlerinin önemli amaçlarından biri ülkenin geleceği olan çocuklarımızı iyi bir insan, iyi bir vatandaş olarak yetiştirmektir. Çocuklarımızın eğitiminde ailenin, okulun, çevrenin ve öğretmenin en etkili faktörler olduğu bilinmektedir. Özel Eğitim Öğretmenimiz "Ayça Sena Balcı" tarafından hazırlanan proje ile öğrencilerimiz haftada bir gönüllü kardeş sınıflar ile okulumuzdaki çöpleri toplayarak ve çevre polisi rolünü üstlenerek yere çöp atan arkadaşlarını uyararak gerekli denetimleri yapacaklardır. Bu proje ile çocuklarımızın okula olan ilgilerini arttırarak, çevrelerini temiz tutma alışkanlığı kazandırarak, yaşadıkları ortamı güzelleştirmek, temizliği bir yaşam biçimi haline getirmek, öğrencilere çevre bilincini kazandırmak amaçlanmaktadır” denildi.- Sevil Demirel
244 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN