• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Çakıllı beldesinde kışlık sebzeler hazır

10/10/2023

Çakıllı beldesinde kışlık sebzeler hazır

     İlçemizin en fazla satış amaçlı ürün yetiştirilen beldesi olan Çakıllı beldemizde kışlık sebzeler satışa hazır hale geldi.
     Beldenin en önemli geçim kaynaklarından birisi olan sebze meyve yetiştiriciliği konusunda ün yapan Çakıllı beldesinde üreticiler kışlık sebzeleri pazara sunmaya hazırlanıyor. Sonbahar aylarında olmamıza rağmen tarlaların yemyeşil renklere bürünmesine neden olan kışlık sebzeler artık tarlalardan toplanmaya hazır hale geldiler.
     Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, hafta sonu bahçe ve tarlaları dolaşarak üreticilerle bir araya geldi. Çiftçilerin hal hatırlarını, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Başkan Bayram, “Sofralarımızı lezzetlendirecek kışlık sebzelerimiz Çakıllı beldemizde yetişiyor” diyerek pazarlarda satışına başlanan ürünlerin lezzetlerin diğer yerlerde üretilenlere göre farklı olduğunu ifade etti.
     Ziyaretin ardından üreticilere bereketli bir sezon geçirmelerini dileyen Başkan Mehmet Bayram, sipariş ile de kışlık sebzelerin temin edilebileceğini sözlerine ekledi.- Sevil Demirel
70 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN