• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Ekici ve Kaymakam Özdemir’den koruyucu ailelere ziyaret

03/10/2023

Vali Ekici ve Kaymakam Özdemir’den koruyucu ailelere ziyaret

     Kırklareli Valisi Birol Ekici ve eşi Prof. Dr. Filiz Ekici, beraberindeki Vize Kaymakamı Sedat Özdemir ile birlikte, toplumun önemli bir sorumluluğunu üstlenen koruyucu aile Eken ve Erden aileleri ile duygusal bir buluşma gerçekleştirdi.
     Hafta sonu Vize’de gerçekleştirilen ziyaretlerde, Vali Ekici ve eşi, toplumun önemli bir sorumluluğunu üstlenen ve bir çocuğa anne baba olmanın sadece kan bağıyla değil, kalp bağıyla da mümkün olduğunu yaşayarak gösteren koruyucu aile Eken ailesi ile bir araya geldi. Duygusal ve özel bir buluşma şeklinde gerçekleşen görüşmede, kalpten gelen bağların ne kadar güçlü olduğu bir kez daha ortaya koydu.
     Vali Birol Ekici ve eşi Prof. Dr. Filiz Ekici, beraberindeki Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Vize Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile birlikte daha sonra Erden ailesinin evine bir ziyaret gerçekleştirdi. Koruyucu ailelerin fedakârlıklarını, sevgi dolu yaklaşımlarını yakından deneyimleme fırsatı bulunan ziyarette, çocukların mutlu ve sağlıklı bir ortamda büyüdüğü gözlemlendi.
     Vali Ekici ve eşi, koruyucu ailelerin toplum için ne kadar önemli bir rol üstlendiğini bir kez daha vurgulayarak ziyaretlerini tamamladı.- Nihat Demirel
 
116 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN