• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

SELÇUK YILMAZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

29/09/2023

Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılması planlanan mahalli idareler seçimleri için siyasi partilerde daha şimdiden hareketli günler yaşanmaya başladı.

Partilerde adaylar ve aday adayları gibi konuların hemen hemen her gün gündeme geldiği şu günlerde adaylığını açıklayan ilk isim Eski Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Selçuk Yılmaz oldu.

     Gazetemizin geçtiğimiz hafta Cuma günü yayınlanan sayısında “Yerel seçimler öncesi adaylar boy göstermeye başladı” haberi ile okuyucularımıza ilettiğimiz isimlerden biri olan Selçuk Yılmaz, Demokrat Parti’den (DP) aday olduğunu açıkladı. Mahalli İdareler seçimleri için adaylığını açıklayan ilk isim olan Yılmaz, konuyla ilgili olarak gazetemize şunları söyledi;  

    “Değerli hemşerilerim 2004 ve 2009 yıllarında yapılan Vize Belediye Başkanlığı seçimlerinde sizlerin bizlere duyduğu güvenle Belediye Başkanlığı görevini 10 yıl süreyle, meclis üyesi ve belediye çalışanları arkadaşlarımızla birlikte yürüttük. Her iki dönemde de DP rozeti altında seçime girdik, fakat seçim bittikten sonra parti rozetimizi kenara koyarak 10 yıl süreyle herkese eşit bir mesafede durarak elimizden geldiği kadar görevimizi en iyi şekilde sürdürme çabası içerisinde olduk. 2014 yılında yapılan seçimlerde hatalarımızı ve eksiklerimizi görmüş olmalısınız ki, 3. Dönem Belediye Başkanlığı seçimlerini yaklaşık 110 oy gibi farkla kaybettik.

     Değerli hemşerilerim Belediye Başkanlığı görevi gerçekten çok kutsal bir görev. Sizlere yardımcı olabilmek, iyi günde ve kötü günde sizlerin yanında olmak anlatılamaz bir duygu. Vize’nin içme suyu problemleri çözüldüğünde birçok vatandaşımızın yüzündeki mutluluk ifadesini görmek ve buna sebep olmak gerçekten çok güzel bir duygu.

     On yıl görev yaptığım süreçte yaptığımız her iş için dört dörtlük olduğunu iddia edecek değilim, sonuçta bizlerde insanız hatalar yapmış olabiliriz. Belki de daha iyi işlerde yapabilirdik. Ancak o günkü şartlarda ve imkânlarda en iyisini yapmaya gayret gösterdik. 10 yıl görev süreci ve 10 yıl sizlerin arasında esnaf Selçuk Yılmaz olarak yaşadım. Geçmişte yaptıklarımızı düşünüp tartma imkânımız çok oldu.

     Bugün geldiğimiz durumda birçok eşim, dostum, akrabam ve arkadaşlarımdan destek ile kaldığımız yerden devam etmek amacıyla tekrar DP den aday olabilmek için DP Vize İlçe Başkanlığına adaylık başvurumu yaptım. İlçe Başkanımız Engin Çakan ve yönetimi müracaatımı memnuniyetle kabul ettiklerini belirttiler. Ardından konuyu genel merkeze taşıyarak onlarında onayını alıp, Vize Belediye Başkan adayı olmamda teşkilat olarak bir sıkıntı olmadığını tarafıma bildirdiler. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bende Selçuk Yılmaz olarak sizlere bu açıklamayı yapma gereği duydum.

     Değerli hemşerilerim öncelikle aday çıkmam için destek veren öncelikle aileme, siz değerli hemşehrilerime, arkadaşlarımıza ve bize inanan güvenen DP İlçe Yönetimine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum.

      Geçmiş dönemde olduğu gibi Vize’de ikamet eden vatandaşlarımızın bana ve ekibime güvenerek destek vereceğine olan inancımız tamdır. Sizlerin desteği ile bu kutsal göreve tekrar seçilmemiz durumunda, eğer Allah nasip ederse, siyasi çekişmelere girmeden parti rozetimizi çıkartarak tüm Vize’nin Belediye Başkanı olarak görev yapacağım. Vize’mizin gerçekten yaşanabilir ayrıcalıklı bir ilçe olabilmesi için gayret göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

      Kaldığımız yerden devam edebilmek için DP Vize Belediye Başkanlığına adayım. Adaylığımın öncelikle şahsıma, aileme ve Vize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.- Nihat Demirel

349 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN