• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vize’de ÇEDES Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

29/09/2023

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Namık Kemal Ortaokulu toplantı salonunda CEDES bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

     Geçtiğimiz Çarşamba günü düzenlenen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Hasan Değirmenci, Çedes İlçe koordinatörü Nevrar Çakır ve Vize’de bulunan kurum Müdürleri katıldı. Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen ÇEDES Projesi bilgilendirme toplantısında, proje kapsamında yapılması planlanan etkinlikler görüşüldü.

     ÇEDES protokolüne göre projenin amacı, öğrencileri “bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı; millî, ahlaki, insanî, manevi ve kültürel değerlere göre” yetiştirmek. Öğrencilerin “millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren fertler olmalarına” ayrıca çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış, bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen, bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı olmaları. Millî, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi kendi yaşantılarında inşa etmiş; akl-ı selim, kalb-i selim ve zevk-i selim sahibi, bedensel ve sosyal bakımdan dengeli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak” olarak belirtiliyor.- Nihat Demirel

 

279 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN