• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yapımı hızla devam ediyor

29/09/2023

Vize Belediyesi, 5 dönüm arazi üzerine planlanan ‘Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor.

     Sahipsiz sokak hayvanları konusunda oldukça hassas olan Vize ilçe halkı tarafından sık sık dile getirilen rehabilitasyon merkezi isteğinin ardından harekete geçen Belediye, Ağustos ayında başlattığı çalışmalarda büyük yol kat etti. Geçici Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi” için daha önceden satın alınmış olan 5 dönümlük arazi üzerinde yapılan inşaat çalışmalarında sona gelindi. Ekipler yaptıkları çalışmalarla kısa sürede kaba inşaatı tamamladılar.

     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Vize Belediyesi olarak çağdaş bir ilçe anlayışıyla Avrupa standartlarında bir “Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi” hazırlamak için başladığımız çalışmalarda sona yaklaşıldı. Atık su arıtma tesisimizin yanında aldığımız arazi üzerinde yapılan çalışmalar tamamen belediyemiz bütçesinden karşılanmaktadır. İç donanımı ile birlikte 6 milyon liraya ulaşacak olan merkezi, aralık ayı içerisinde hayata geçireceğiz” dedi.- Özlem Damar

144 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN