• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

11 Yaşındaki Can Vize’nin gururu oldu

29/09/2023

İlçemizde 2019 yılında düzenlenen yaz spor okulunda başladığı futbolculuk yaşantısında önemli bir adım atmayı başaran Can Babacan Vize’nin gururu oldu.

     Vizespor alt yapısından yetişen Can Babacan, süper lig ekiplerinden Fatih Karagümrük akademisine transfer oldu. Geçtiğimiz yıl namağlup şampiyon olan Vizespor 11 yaş takımının kaptanlığını yapan savunma oyuncusu Can, gerek fiziği, gerek yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekmişti.

     Can’ın transferinin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Vizespor yönetimi; “Yolun açık olsun CAN’IMIZ” başlığı altında şu bilgileri paylaştı. “2019 yılında yaz spor okulunda başladı yolculuğumuz. Zaman geçtikçe büyüdün zaman geçtikçe geliştin. 15 bin nüfuslu ilçemizin de uzun yıllar sonra ilk meyvesi sen oldun. Yolun daima açık olsun. 2012 doğumlu Altyapı oyuncumuz Can BABACAN süper lig ekiplerinden Fatih Karagümrük akademisine transfer oldu. Bu gurur da hepimizin olsun” denildi.

      Can Babacan’ın transferinin ardından açıklamada bulunan Vizespor Antrenörü Burak Biçer; “Altyapımız da oldukça yetenekli çocuklarımız var. Can da bunlardan biriydi. Transferi hem bizleri hem de arkadaşlarını çok mutlu etti. Umarım bundan sonraki dönemler de nice Can’lar yetiştirmek ümidiyle” dedi. Özlem DAMAR

96 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN