• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MUHTARLARIMIZ EĞİTİM SEMİNERİNE KATILDI

26/09/2023

Çerkezköy mahalle muhtarlarız ve yerel basın temsilcileri 18-22 Eylül tarihleri arasında Mevzuat Bilgi Yönetimi Derneği tarafından düzenlenen eğitim seminerine katıldı.

Çerkezköy’de görev yapan mahalle muhtarları, yerel basın temsilcileri Mevzuat Bilgi Yönetimi Derneği tarafından 18-22 Eylül tarihlerinde Antalya’da düzenlenen eğitim seminerine katıldılar. Antalya’nın tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret eden mahalle muhtarları ve yerel basın temsilcileri, kendilerine bu imkanı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay’a teşekkür ettiler.

     Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün Başkanlığı’ndaki muhtarlar, yerel basın temsilcileri ve Çerkezköy Belediyesi Muhtarlıklar İşleri Müdürü Emin Güven, Manavgat’ta bulunan bir otelin konferans salonunda düzenlenen ‘Muhtarların Görev ve Sorumlulukları’ ile ‘Belediyelerin Yerel Basınla İlişkileri’ konulu eğitim seminerine katıldı. Eğitim seminerine Ağrı Doğubayazıt Belediyesi ve Zonguldak Devrek Belediyesi’nden personeller de katıldı.

SEMİNERE KATILDILAR

Seminerde konuşan İçişleri Bakanlığı’nda görevli Denetim Memuru Süleyman Özgür, belediyelerde, muhtarlıklarda ve resmi dairelerde dikkat edilmesi gereken konularla ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Sorumluluk getirebilecek hususlara dikkat çeken Özgür, “İmza attığınız her konudan sorumlusunuz. İyi niyetle attığınız bir imza size ileride sorun yaratabilir” dedi. Özgür, belediyelerdeki işleyişlerle ilgili de bilgi verdi. Süleyman Özgür, eğitimin ardından muhtarlar ve belediye personellerinin sorularını yanıtladı. Seminerin ardından Manavgat Şelalesi’ni ve Side Antik Kentini gezen heyet, ardından Köprülü Kanyon’da rafting yaptıktan sonra Çerkezköy’e döndü.- Özlem Sezen

123 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN