• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MİLLETVEKİLİ SARIÇAM’DAN GENİŞ KAPSAMLI VİZE ZİYARETİ

26/09/2023

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, ilçe yönetim ve yürütme kurulu toplantısı için geldiği Vize’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Vize’ye gelen ve Ak Parti Vize İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çeşitli temaslarda bulunan Milletvekili Sarıçam, ilk ziyaretini hayatını kaybeden Kahraman Kıbrıs Gazimiz Biyamil Hozman'ın ailesine gerçekleştirdi.

     Ardından ilçemiz Spor salonu yanında yapımı devam eden Vize Gençlik Merkezimizi ziyaret eden Milletvekili Sarıçam ve beraberindekiler, Gençlik Spor İlçe Müdürü Okan Sert’ten bilgi aldılar. Gençlik merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Müdürü Sert, “Merkezde gençlerin sosyal, kültürel ve spor alanlarında kendilerini geliştirmelerine olanak tanıyan birçok etkinlik sunacağını ifade etti. Sert açıklamasında; “Gençlik merkezimizde spor alanında düzenlenen turnuvalardan sanatsal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede faaliyetler düzenlenecek ve gençlerimize eğitim fırsatları sunularak kişisel, mesleki gelişimlerine katkıda bulunulacak” şeklinde konuştu.

     Daha sonra Devlet Mahallesinde bulunan Doğalgaz Şantiyesine geçen heyet, burada da şantiyede çalışanlarına kolaylıklar diledi. Saha şeflerinden Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler alan Ahmet Gökhan Sarıçam, “enerji alanında çağ atladığımız proje ile tüm halkımızı Allah'ın izni ile Doğalgaz konforu ile buluşturacağız. Rabbim Devletimize zeval vermesin inşallah” açıklamasında bulundu.

     Doğalgaz şantiyesi ziyaretinin ardından Vize’nin çehresini değiştirecek olan çevre yolu çalışmalarını yerinde inceleyen heyete, devam eden çalışmaların yılsonuna kadar tamamlanmasının planlandığı ve böylelikle ulaşım güvenliği, ulaşım hızı ve ulaşım kalitesinin artacağı ifade edildi.

     Ak Parti Milletvekili Sarıçam’ın Vize ziyaretindeki bir sonraki durağı ise İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu "Tarla Günü" etkinliği oldu. Etkinlikler kapsamında bir de konuşma gerçekleştiren Sarıçam, Türkiye’nin artık tohum üretiminde önemli bir güç haline geldiğini belirtti.

     Tarla günü etkinliğine katıldıktan sonra Türkiye sözel 2904’üncüsü olması sebebiyle Vize Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rabia Köksal’ı Develi köyünde ziyaret eden Ak parti heyeti, tebrik edip başarılarının devamını diledi.

    Ziyaretlerin son durağı ise ilçe esnafı oldu. İlçemiz Atatürk Caddesinde esnafları dolaşan ve vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Milletvekili, esnaf ve vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak hayırlı işler diledi.

     Gün sonunda Ak Parti İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen ilçe yönetim ve yürütme kurulu toplantısına da katılan Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, daha sonra Vize’de ayrıldı.- Nihat Demirel

35 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN