• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yerel seçimler öncesi adaylar boy göstermeye başladı

22/09/2023

Eski Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz; Aslında son dönemde adı sıkça siyasi konuşmalarda dile getirilen Yılmaz bir başka belediye başkan adayı olarak karşımıza çıkıyor.

Kendisi her ne kadar gazetemizin yaptığı söyleşilerde bu konuda net bir görüş bildirmese de, önceki seçimde olduğu gibi yine DP adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 4 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla DP ilçe yöneticileriyle yeniden bir araya gelen Selçuk Yılmaz, “Gündem Siyaset” paylaşımıyla adaylık konusunu bir anlamda doğrular bir görüntü sergiledi.

     Şu an itibariyle diğer partilerin aday ya da aday adayları ile ilgili siyasi arenada netleşen herhangi bir bilgi yer almazken, muhtar adayları konusunda da yaşanan yoğun hazırlık göze çarpmaya başladı. Halen görevde olan muhtarların hemen hemen hepsi yeniden adaylık için nabız yoklamaya başlarken, yeni ve yeniden aday olmaya hazırlananlarda seçmen kitlelerine yönelik çalışmalarına hız verdiler.

     Bu adaylar arasında şu an itibariyle ilk ön plana çıkan ise Sadık Aykanat oldu. Devlet mahallesi muhtarlığı için önümüzdeki seçimlerde yeniden aday olması beklenen Aykanat, bu yöndeki çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor. En son olarak Devlet mahallesinin efsane muhtarı Hasan Topuz ile çekilmiş olan bir fotoğrafını sosyal medya üzerinden servis eden Sadık Aykanat, “Devlet Mahallesinin efsane muhtarı, o da SADIK AYKANAT bu işe en layık olan dedi” paylaşımıyla seçim için daha şimdiden en iyi ısınan adaylardan biri olduğunu gösterdi. Tabi Aykanat’ın İl Genel Meclisi Adaylığı ile ilgili de bir durumunun olması söz konusu olabileceği ifade ediliyor.- Nihat Demirel

 

 

166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN