• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Devlet Mahallesindeki yol çilesi sona erdi

22/09/2023

Geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmalarla ilk olarak Devlet Mahallesinde çalışan ekipler, toz ve toprak nedeniyle yazın, çamur nedeniyle ise kışın kullanımında zorluk yaşanan yolları sathi kaplama yaparak yeniledi.

Devlet mahallesinde çalışmaların ardından Zübeyde Hanım Parkı çevresinde yer alan sokaklarımızda da çalışma yapan ekipler, dün itibariyle bu bölgedeki çalışmaları tamamladı. İhale kapsamında alınan malzeme ile toplam 8 kilometrelik yol yapacak olan ekipler şimdi ise Evren Mahallesi Vesile Aykut Küçükesin Parkı çevresindeki yolların yapımı gerçekleşecek.

     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “İlçemizde gerek doğalgaz çalışmalarından dolayı gerekse uzun zamandır kullanıma bağlı olarak bozulan yollarımızın yeniden yapım işi için ihale gerçekleştirerek yollarımızın yapımını başlatmış bulunuyoruz. Vize Belediyesi olarak cadde, sokak ve kaldırımlarımızda ki yapım ve bakım işlerini hız kesmeden sürdürmek hedeflerimiz arasında. Yol yapım sürecinde halkımızdan gösterecekleri duyarlılık ve anlayış için şimdiden teşekkür ediyorum. Daha güzel ve modern bir Vize için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.- Sevil Demirel

152 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN