• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sanayi Sitesinde Yol Yapım Çalışmalarına Başladı

Vize Belediyesi, son günlerde giderek kullanışsız hale gelen Sanayi Sitesi yollarının yapımı kapsamında açılan ihalenin sonuçlanmasının ardından yol yapım çalışmalarına başladı.

Bir süredir yollar nedeniyle yaşanan sıkıntıların sık sık dile getirilmesi üzerine önceliği sanayi sitesi yollarına veren Vize Belediyesi, gerçekleştirdiği 2000 m3’lük beton alımının ardından yol yapım çalışmalarını başladı. Sanayi bölgesindeki altyapı ve ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla başlatılan çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

      Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Söz verdiğimiz gibi sanayi sitemizin tüm yollarının alt yapısı tamamlanarak yapımına başlamış bulunmaktayız. Beton dökme işlemini 10 gün içinde gerçekleştireceğiz. Yol yapımını en kısa sürede etap etap tamamlayarak sanayi esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hayaldi, yapamaz, yapılamaz dediler. Bugüne kadar kimsenin görmediği, duymadığı, Vize Sanayi Sitesinde alın teriyle çalışan, üreten esnaf kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz.

     Sanayi bölgemiz, ilçemizin ekonomik can damarıdır. Burada faaliyet gösteren işletmelerimizin sorunsuz bir şekilde çalışabilmeleri, yolların sağlam ve güvenli olmasına bağlıdır. Bu nedenle, sanayi sitemizdeki yolları yenileyerek hem işletmelerimize destek olacak, hem de ilçemizin ekonomik büyümesine katkıda bulunacağız. Bu çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.- Nihat Demirel

33 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN