• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İLÇE BAŞKANI AYDIN’DAN GAZDAŞ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE DOĞALGAZ GÖRÜŞMESİ

15/09/2023

Geçtiğimiz Cuma günü Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Gazdaş Bölge Müdürlüğü’ne ziyarette bulunan Ak Parti İlçe Başkanı Aydın, bu yılki doğalgaz çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Görüşmelerin ardından Gazdaş Bölge Müdürlüğü’nün yatırımları kapsamında başlayan altyapı çalışmaları konusunda gazetemize açıklamada bulunan İlçe Başkanı Aydın, bu yılki çalışmaların 11 Eylül 2023 itibariyle yeniden başlayacağını dile getirerek şunları söyledi;

     “Gazdaş Bölge Müdürlüğümüze Milletvekilimiz Sn. Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte ziyaret de bulunarak Müdürümüz Sn. Irmak Kaya ve ekibi ile yapmış olduğumuz görüşmede İlçemizde etap etap projenin tamamlanacağı ve buna yönelik çalışmaların yapılmakta olduğu bilgisini aldık. Halkımızın bir süredir ısrarlı soruları üzerine ise görüşmemizde çalışmaların hızlıca kaldığı yerden 11/09/2023 tarihi itibari ile başlayacağını öğrendik. Allah'ın izni ile tüm vatandaşlarımızı devam eden çalışmalar kapsamında doğalgaz konforu ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

     Açıklamasında 4. Etap doğalgaz çalışmaları kapsamında yer alan bölgelere de yer veren İlçe Başkanı Ahmet Aydın sözlerine şöyle devam etti;

     Bu yıl yapılacak olan 4. Etap çalışmalarında ilk olarak Devlet Mahallesi Samsunlular Mevkiinde doğalgaz hattı döşemesi yapılacak. Ardından Atatürk Caddesi MESA Konutları Önünde çalışma yapılmayan bölümlere geçilecek. Daha sonra ise sırasıyla Develi Yolu, Vize Bakım Evi ve çevresi, Namık Kemal Ortaokulu ve Çevresi ile Gazi Mahallesi kısmında doğalgaz çalışmaları yapılacak.

     Enerji alanında çağ atladığımız proje için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Vekilimiz Sn. Ahmet Gökhan Sarıçam'a, İl Başkanımız Sn. Yunus Ercan Dağtaş ve Gazdaş Bölge Müdürlüğü çalışanlarımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim Devletimize zeval vermesin inşallah” dedi.

380 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN