• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

İlköğretim Haftası Arife Bekir Uğurlu İlkokulunda Kutlandı

15/09/2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlamaları 14 Eylül 2023 Perşembe günü Arife Bekir Uğurlu İlkokulu’nda yapıldı.

    Kutlamalar kapsamında ilk olarak ilçemiz tören alanında program düzenlendi. Gerçekleştirilen çelenk sunma töreninde İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Sayar eşliğinde çelenk sunuldu. Ardından ilçemiz Kaymakamı Sedat Özdemir ve protokol üyelerinin katılımıyla Arife Bekir Uğurlu İlkokulunda ilköğretim haftası kutlama programına geçildi.

    Program, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Sayar tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı. Öğrencilerin şiirler okuduğu ve özlü sözler söylediği programa müzikli oyunlar ile devam edildi. Program sonunda ise dördüncü sınıf öğrencileri, birinci sınıf öğrencilerine ‘hoş geldin’ çiçeklerini takdim ettiler.

     Bahçede gerçekleştirilen programın ardından Milli Eğitim Müdür Vekili Ayhan Sayar ve Şube müdürü Hasan Değirmenci Arife Bekir Uğurlu İlkokulu’nu ziyaret etti ve öğretmenlerle bir araya gelerek onların yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

     Programın ardından açıklamada bulunan Okul müdürü Nadir Şuoruç programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılının iyi geçmesi temennilerinde bulundu.- Özlem Sezen

190 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN