• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Başkan Özalp Vize'nin yollarında iş başında

15/09/2023

İlçemizde alt yapısı biten ve 25 yıldır toprak olan yollarımızın yapımına başlandı. Toplamda 8 km'lik yola sathi kaplama çalışması gerçekleştirilerek ilçemiz genelinde toprak yol kalmayacak.

Vize Belediyesi 8 km’lik yol yapım çalışmalarına başladı. Çalışma kapsamında Zübeyde Hanım Parkı çevresinde ki yollar, Evren Mahallesi Vesile Aykut Küçükesin Parkı çevresinde ki yollar ile Atatürk Parkı alt kısmında kalan yolların yapımı gerçekleşecek.

     Çalışmaları yerinde takip eden ve konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp, “ilçemizde gerek doğalgaz çalışmalarından dolayı gerekse uzun zamandır kullanıma bağlı olarak bozulan yollarımızın yeniden yapım işi için bir ihale gerçekleştirdik” diyerek şunları söyledi;

KİMSE KENDİNE PAY ÇIKARTMASIN

     “Bu yıl ilçede yaklaşık % 90 oranında tamamlanacak olan doğal-gaz çalışmalarının 4. Etabı geçtiğimiz pazartesi günü başladı. İlçemize yaptığımız en güzel iş halkımızı doğalgaz konforuna kavuşturmak oldu. Kimse kendine pay çıkartmaya kalkmasın. Söz verdiğimiz gibi göreve gelir gelmez Gazdaş ile gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra, gaz basınç istasyon yerinin tahsisini yaptık ve 2019 Aralık ayında da ilçemizde doğalgaz meşalesini yakmıştık. Bugüne kadar ilçemizde % 80 bitmiş olan bölgelerde üst yapı çalışmalarımız tamamlanmıştır. 

Söz verdiğimiz gibi göreve gelir gelmez Gazdaş ile gerekli görüşmeleri yaptıktan sonra, gaz basınç istasyon yerinin tahsisini yaptık ve 2019 Aralık ayında da ilçemizde doğalgaz meşalesini yakmıştık. Bugüne kadar ilçemizde % 80 bitmiş olan bölgelerde üst yapı çalışmalarımız tamamlanmıştır.        

     Yeni başlayan çalışmalar bittiğinde bugüne kadar görmezden gelinen yolları toprak olan yapılmayan mahallelerimizin de yollarını söz verdiğimiz gibi  yapacağız. Ana caddemizdeki doğalgaz çalışmalarının ardından caddemizde sıcak asfalt çalışması ve kaldırım düzenlemesi gerçekleştireceğiz. Ayrıca doğalgaz çalışmaları sırasında Belediyemiz fen işlerine bağlı su işleri, elektrik işleri ekiplerimiz ve ekipmanlarımız taşeron firmaya gerekli destekleri vermektedir” dedi.

     İlçemizde 4. Etap DOĞALGAZ Çalışmaları başladı. Doğalgaz çalışmasının yapılacağı bölgeler; 18. Caddenin altındaki tüm sokaklar, Atatürk caddesi tamamı. GAZİ MAHALLESİ Develi Sokak, Yıldız Sokak, Zübeyde Hanım Caddesi devamı, Ark Sokak, Kışla Caddesi girişi, EVREN MAHALLESİ Ortaokul Sokak, Bağlar caddesi devamı, 2-3-4-5-6-7 numaralı sokaklar, Halil Onuk caddesi, 205. Sokak- Nihat Demirel

640 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN