• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MİLLETVEKİLİ VECDİ GÜNDOĞDU'NUN CHP'NİN 100. KURULUŞ YILI MESAJI

12/09/2023

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 100 yıl önce bugün 9 Eylül 1923'te kurduğu ve ilk olarak Halk Fırkası ismiyle yola çıkan sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi ismini alan parti

ile küllerinden yeniden doğan ülkemizin siyasi hayatına çok önemli bir imza atmıştır.

100.yılını yaşadığımız Cumhuriyetimiz ile yaşıt olan partimiz, göz bebeğimiz Cumhuriyet Halk Partisi; kurulduğu günden günümüze kadar Atatürk İlke ve Devrimlerinin, özgürlüklerin, demokrasinin ve barışın yılmaz bekçisi olmuştur, olmaya da devam edecektir.

İlk ve Ebedi Genel Başkanımız, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ‘Benim iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ sözleri bizler için gurur kaynağı olmaktan öte, Cumhuriyet Halk Partisi’nin taşıdığı misyonun net ifadesi olarak gücümüze güç katmakta, sorumluluğumuzu da daha fazla artırmaktadır.

Yüklendiğimiz bu sorumluluk ve bilinçle, CHP ve onun üyeleri olarak bizlerin öncelikli hedefi;

Birliğimizin, laik Cumhuriyet’imizin, sosyal hukuk devletimizin ve ulusal çıkarlarımızın korunması ve kollanmasıdır.

Bizler, bugün şartlar her ne olursa olsun; insanı ve emeği önceleyen, hak ve hukuku tesis eden, mutluluğu ve refahı büyüten bir refah devleti için mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu duygularla;

Atatürk'ün ilke ve inkılaplarının ışığında, insanı ve emeği öne alan bir anlayışla yürüyüşüne 100 yıldır devam eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin 100. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kurtuluş mücadelesinin tüm kahramanlarını saygıyla anıyor, partimize emek vermiş tüm mücadele arkadaşlarıma, tüm CHP sevdalılarına saygılarımı sunuyorum.

43 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN