• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Geçmiş Olsun Kırklareli…

12/09/2023

5 Eylül 2023 Salı günü meydana gelen aşırı yağışlar sonucu;

İlimiz Demirköy İlçesi İğneada Beldesi Sisli Vadi mevkiinde 16 vatandaşımızın mahsur kaldığı bilgisi üzerine ekiplerimiz ivedilikle bölgeye sevk edilmiş olup, arama tarama ve kurtarma çalışmaları sonucu 10 vatandaşımız kurtarılmıştır. 

946 personel, 162 araç, 2 helikopter, İnsansız Hava Araçları ile havadan ve karadan 7/24 esasıyla aralıksız şekilde devam eden arama kurtarma çalışmaları sonucunda maalesef ki 6 vatandaşımızın da cansız bedenlerine ulaşılmış olup 7 Eylül 2023 Perşembe günü itibariyle arama ve tarama çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

İlimizde yaşanan sel ve su baskınında ilk andan itibaren devletimizin tüm destek ve imkanlarını seferber eden başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya, sel bölgesine gelerek arama tarama çalışmalarını koordine eden İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu’na ve AFAD Başkanımız Vali Sayın Okay Memiş’e şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca ilimizde yaşanan sel ve su baskınında ilk andan itibaren havadan ve karadan olmak üzere  arama tarama ve kurtarma faaliyetlerine katılarak AFAD koordinesinde aralıksız canla başla çalışan personelimize, Milli Savunma Bakanlığımıza, Jandarma, Emniyet, Sahil Güvenlik, İl Özel İdaresi, DSİ, Karayolları, Orman İşletme, Belediyeler, Kızılay, 112, UMKE, JAK, PAK, askeri birliklerimiz, STK’larımız, Diyanet Vakfı, Beşir Derneği, ANDA, AKUT, İHH, SAR, MAG, HAYRAT, Basın mensublarımıza ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

Allah ülkemizi, ilimizi tüm afetlerden korusun…

37 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN