• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

5 BİN ÖĞRENCİYE KIRTASİYE SETİ DAĞITTIK

12/09/2023

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nın bugün başlaması nedeni ile kentimiz genelindeki devlet okullarında 1. sınıfa başlayan yaklaşık 5 bin öğrenciye kırtasiye seti hediye edildi.

Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kentimiz genelindeki 12 mahallemizde bulunan devlet okullarında eğitim ve öğretime yeni başlayan yaklaşık 5 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi hediye edildi.

DAĞITIMI YAPILDI

Kırtasiye paketimizin içinde temel kırtasiye malzemelerinin bulunduğunu söyleyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bu yıl okula yeni başlayan öğrencilerimize verilmek üzere Belediyemiz tarafından temin edilen kırtasiye malzemelerinin kentimiz genelinde eğitim ve öğretim veren 18 ilkokulumuzda dağıtımı gerçekleştirildi” dedi.

HAYIRLI OLSUN

Yeni eğitim ve öğretim yılının Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Yeni dönem tüm öğrenci kardeşlerimize, velilerimize hayırlı olsun. Çerkezköy’ümüz büyüyor ve güzelleşiyor. Bu güzelliğe emek veren eğitim camiasının kıymetli öğretmenlerine şimdiden başarılar diliyorum. Tüm öğrencilerimizin yeni dönemini bir kez daha kutluyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.   

38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN