• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye Yaya Çizgilerini yeniledi

12/09/2023

Belediye, okulların açılması öncesinde özellikle okul önlerindeki yaya geçitlerini daha belirgin hale getirerek sürücülerin dikkatini çekti.

Vize Belediyesi ekipleri, şehirdeki yaya geçidi çizgilerini yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmalar, araç ve yaya güvenliğini sağlama amacı güdüyor ve özellikle okul öğrencilerinin güvenliğini artırmak için büyük bir önem taşıyor.

     Belediye, dün başlayan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yoğun olarak kullanılan yol ve güzergâhlarda yaya geçitlerini özenle boyayarak sürücülerin ve yayaların daha güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlıyor. Yeniden boyanan yaya geçitleri, 'Önce Yaya' uyarılarını da içeriyor, böylece sürücülerin dikkatini çekiyor. Trafik akışını aksatmadan yapılan çalışmalarla eskimiş ve silinmeye yüz tutmuş yaya geçitleri yeniden canlandırılıyorlar.

     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ercan Özalp; “Vatandaşlarımızın güvenliği her zaman önceliğimizdir. Bu nedenle yaya geçitlerinin düzenli bir şekilde bakımı ve yenilenmesi, trafik güvenliğini artırmak için önemli bir adımdır. Okul öncesi güvenlik amacıyla yaptığımız bu çalışmalar, çocuklarımızın ve tüm şehir sakinlerinin güvende olmalarını sağlama konusundaki kararlılığımızı göstermektedir" dedi.- Sevil Demirel

33 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN