• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Belediye Panayır esnafından temizlik parası da almalı!

29/08/2023

Vizeli hayırsever vatandaşımız Bülent Türker, 3 günlük festival şöleninin ardından çektiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak sitem etti.

     “Panayır esnafına yakışmadı” başlığıyla konuyu duyuran Türker, “Esnaf arkadaşlar Festival alanındaki yol ve alan bu kadar pis bırakılmaz. Festival alanında 10 tane çöp kutusu varken bu Vize’ye yakışmadı. Lütfen duyarlı olalım. Her şeyi Belediyeden beklemeyin!” diyerek yaşanan çirkin görüntüleri yayınladı.

    Yaşanan çöp rezaleti ile ilgili bir de önerisini dile getiren Bülent Türker, “Seneye kiralarken 5000 lira temizlik depozitosu alınmalı ve temiz bırakana para iadesi yapılmalı. Pis bırakana iade yapılmamalı. Ne dersiniz?” paylaşımıyla büyük beğeni topladı.

HER DÜĞÜNDEN SONRA REZİLLİK

     Bizde Vize Haber Gazetesi olarak, bu durumda oldukça rahatsız olan bir müessesi olarak bu vesile ile büromuzun önünde yaşanan sıkıntıyı sizlere iletmek istiyoruz.

     Her hafta sonu yaşanan düğünün ardından büromuzun camlarından alkol şişesi toplamaktan, yerlerden bardak, poşet, çekirdek kabukları ve kapak toplamaktan bıkmış durumdayız. Her ne kadar belediye ekipleri canhıraş çalışsa, bu görüntünün temizlenmesi için mücadele etseler de, bazı zamanlar bu temizliği bizler yapmak zorunda kalıyoruz.

     Bülent beyin dile getirdiği kiralama ücreti belediye tarafından düğün ya da salon sahiplerinden de alınsın. Temiz bırakana iade edilsin. Yoksa bu vurdumduymazlık karşısında belediye ekipleri değil, tüm vatandaşlar bir araya gelseler bu çöp pisliğini toplayamaz hale geleceğiz. Bu vesilesiyle temizliklerini yapan kişileri de tenzih ediyoruz.- Özlem Sezen

34 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN