• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE FESTİVALLERİ SEVİYOR

29/08/2023

Vizeli’ler tarafından her yıl sabırsızlıkla beklenen Tarih ve Kültür Festivali’nin 15’ncisi geçtiğimiz hafta Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri büyük bir coşkuyla düzenlendi.

Müziğinden sanatçısına, pazarından seyyar satıcısına, yeme içme yerlerinden tanıtım stantlarına kadar birçok bileşeni içerisinde barındıran 3 günlük festival Ağustos ayına yine apayrı bir anlam kattı.

FESTİVAL ALANI 3 GÜN BOYUNCA TIKLIM TIKLIM DOLDU

     Önceki festivallerin aksine Gülben Ergen konseri ile kapılarını açan festivalde 3 günde festival alanı tıka basa dolarken, güzel yaz günlerinde Vizeli’lere unutulmaz anılar ekledi.

     Gülben Ergen’in seyirciler ile bütünleşmesi, ikinci günde yaşanan Rubato fırtınası ile aşk şarkılarının anlam bulması, son gece programında Cem Belevi’nin muhteşem sahne performansı festivalin EN’leri arasında yer aldı.

     Önceki yıl kurulmayan halk pazarlarından alış veriş yapmak, mısır yiyip çekirdek çıtlatmak, semaverde çaylar içip, gönül dolusu sohbetlerle vakit geçirmek aslında oldukça iyi geldi bizlere. Kimi zaman avazımız çıktığı kadar bağırarak şarkılara eşlik ettik, kimi zaman ise hareketli şarkılarla yerimizde duramadık. Aslında kimimiz içindeki sıkıntıları döktü alana, kimimiz ise mutluluğunu fısıldadı etrafa.

     Çalışanları da tebrik etmek lazım. Organizasyonun eksiksiz ve hatası olarak gerçekleşmesi için mücadele edenleri de takdir etmek lazım. Ufak tefek sıkıntılar dışında gösterdikleri yoğun gayret nedeniyle hepsi birer alkışı hak etti diye düşünüyorum. Tebrikler Vize Belediyesine, tebrikler tüm çalışanlara..- Nihat Demirel

38 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN