• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Vali Ekici, Sofular, Evrencik ve Soğucak köylerini ziyaret etti

18/08/2023

Vali Ekici, Sofular, Evrencik ve Soğucak köylerini ziyaret etti

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, köy ziyaretleri kapsamında geldiği ilçemizde Sofular, Soğucak ve Evrencik köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
     Vali Birol Ekici, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Soğucak Köyü’nü ziyaret etti. Köy muhtarı Rahmi Beler ile bir araya gelen ve İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan Vali Ekici, ardından Evrencik köyüne geçti.
     Evrencik Köyü ziyaretinde köy muhtarı Erdinç Atlı’dan köyde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Vali Ekici, ardından halkla bir araya geldi. Burada köyün gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdi.
    Ziyaretleri kapsamında son olarak Sofular köyüne geçen Kırklareli Valisi Birol Ekici, köy muhtarı Ahmet Erdinç ile birlikte yapılan çalışmaları inceleyerek fikir alışverişinde bulundu. Köyün gelişimi için devlet tarafından yürütülen ve planlanan projelerin değerlendirildiği ziyarette vatandaşlarla da bir araya gelen Vali Ekici, daha sonra köy ziyaretlerini noktaladı.
     Vatandaşların kendilerine ilettikleri sorunları yerinde, hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak istediklerini belirten Ekici, tüm köyleri ziyaret ettiklerini bildirdi.- Nihat Demirel
 
227 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN