• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

SERDAR GÖK BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

18/08/2023

SERDAR GÖK BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

    Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vize İlçe Teşkilatı’nın, 13 Ağustos 2023 Pazar günü yapılan 14. Olağan ilçe kongresinde ilçe başkanı değişti. İlçe başkanlığına yeniden aday olmayan Serdar Gök, yapılacak olan yerel seçimlerde partisi adına Belediye Başkanlığı için aday adayı olacağını açıkladı.
     Vize Belediye kapalı düğün salonunda düzenlenen ve yoğun katılımla gerçekleşen MHP Vize İlçe kongresinde, 6 yıldır ilçe başkanlığı görevini yürüten Serdar Gök aday olmadı. Tek liste ile seçime katılan Gökhan Çetiner yeni ilçe başkanlığı görevine seçildi.
     Yaşanan bu gelişmenin ardından açıklamada bulunan önceki ilçe başkanı Serdar Gök, Belediye Başkanlığı seçimleri için aday adayı olduğunu açıkladı. Gök konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;
     “Çok kıymetli ülküdaşlarım, değerli Vizeli hemşerilerim. 6 yıldır onurla sürdürmekte olduğum MHP Vize İlçe Başkanlığı görevini bugün itibariyle kardeşim, ülküdaşım Gökhan Çetiner'e devretmiş bulunmaktayım.
     Unutulmamalıdır ki bu kutlu davanın her makamı bizler için onur ve şeref olarak yeterlidir. 5000 den fazla ülkücü şehidin kanıyla sulanmış bu mukaddes davaya yaklaşan yerel seçimlerde MHP Vize Belediye başkan aday adayı olarak devam edeceğim.
     Bu vesileyle belirtmek isterim ki ilk olarak Liderimiz ve Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli'ye, beni bu kutlu görevlere layık gören değerli il başkanımız Sn. Şaban Savaşan'a ve her zaman bizlerin destekçisi olan kıymetli MYK Üyemiz Sn. Derya Bulut'a teşekkürü bir borç bilirim. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.- Nihat Demirel
407 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN