• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

FESTİVALE ADIM ADIM

18/08/2023

FESTİVALE ADIM ADIM

   Vize Belediyesi tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenecek olan Vize Tarih ve Kültür Festivaline artık sayılı günler kaldı. 3 günlük doyasıya eğlenceyle kutlanacak olan festival günleri için tüm hazırlıklar tamamlandı.
     VİZE HABER- Her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne olan Tarih ve Kültür Festivali önümüzde hafta başlıyor. 24-25-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival için program tamamen netleşirken, Belediye Başkanı Ercan Özalp’in başkanlığının 5. Yılı için hazırlattığı festival programının ilk gününde ünlü sanatçı Gülben Ergen Vize’nin konuğu olacak.
     Programın ilk gün programı Perşembe günü sabah saat 10.00’da başlayacak. Hal içinde bulunan yerel ürün pazarında gerçekleştirilecek olan satranç şenliği, saat 17.00’ye kadar devam edecek. Ardından saat 18.00’de belediye parkında Zeynep Vardar “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Atatürk’ü anma sergisinin” açılışı gerçekleştirilecek.
1.GÜN PROGRAMI
     Festival açılışı ise saat 18.30’da yapılacak. Belediye başkanlığı binası önünde toplanacak olan Vizeli’ler kortej eşliğinde tören alanına geçerek, Atatürk anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşu gerçekleştirilecek. Yapılacak olan konuşmalar, bando takımı gösterisi ve halk oyunlarının ardından kortej eşliğinde festival alanına yürünecek. Açış kurdelesinin kesilmesi ve festival ateşinin yakılmasının ardından saat 19.30’da Vize Belediyesi çocuk etkinlikleri düzenlenecek.
     Konser programları ise Sevtuğ Kasapbaşoğlu’nun sunumu ile saat 20.30’da başlayacak. İlk olarak AYDAN konseri izleyicilerle buluşacak. Ardından program saat 21.30’da ALPAY konseri ile devam eden edecek. Gecenin assolisti GÜLBEN ERGEN ise saat 22.30’da sahne alarak şarkılarıyla festival alanını ateşe verecek.
2.GÜN PROGRAMI
     Festivalin ikinci günü olan Cuma günkü program ise saat 18.00’de başlayacak. Programda ilk olarak çocuklar için atölye etkinlikleri gerçekleştirilecek. Ardından tören alanında spor okulları madalya töreni düzenlenecek. Vize Belediyesi çocuklarla çadır etkinlikleri ile devam edecek olan program saat 20.30’daki BANU konseri ile festival alanında şov yeniden başlayacak. Saat 21.30’da ise MERVE konseri katılımcıları coşturacak. Gecenin finalini ise ünlü RUBATO grubu yapacak. Grup saat 22.30’dan itibaren seslendireceği Sezen Aksu şarkılarıyla alanda izleyenleri kendinden geçirecek.
3.GÜN PROGRAMI
     Festivalin üçüncü gün programı ise Cumartesi günü saat 19.30’da sakin şehir çocuklarıyla atölye etkinlikleri ile start alacak. Vize tanıtım filminin sunulmasının ardından saat 20.30’da gecenin ilk sanatçısı olan ÖZGE MERİT izleyenlere hoş geldiniz diyecek. 21.30’da ise festival sunucusu SEVTUĞ KASAPBAŞOĞLU sahne alarak birbirinden güzel şarkılarıyla festival alanının atmosferini değiştirecek. Festival finali ise saat 22.30’da gençlerin sevgilisi ünlü sanatçı CEM BELEVİ tarafından yapılacak. Gençlerin sevgilisi Kıbrıs doğumlu sanatçı birbirinden güzel aşk şarkılarıyla festival alanını ateşe verecek. Bu konser programının ardından 15. Vize Tarih ve Kültür Festivalindeki eğlence sona erecek.- Nihat Demirel
559 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN