• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

BU FESTİVAL FARK YARATACAK

21/07/2023

BU FESTİVAL FARK YARATACAK

     Vize Belediyesi, XV. Tarih ve Kültür Festivalini 3 günlük doyasıya eğlenceyle kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor.
     VİZE HABER- Belediye, her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne olan Tarih ve Kültür Festivali için bu senede hazırlıklarını sürdürüyor. 24-25-26 Ağustos 2023 tarihleri arasında düzenlenecek olan festival için program hemen hemen netleşti. Başkan Ercan Özalp’in başkanlığının 5. Yılı için hazırlattığı 15. Tarih ve Kültür Festivali için daha şimdiden programınızı ayarlamayı unutmayın!
GÜLBEN ERGEN
     Bu yıl Vizeliler özledikleri festival havasını yeniden yaşayacaklar. 24 Ağustos Perşembe günü başlayacak olan ve 3 gün boyunca Vize’de hayatı durduracak olan festival ile ilgili program netleşiyor. Perşembe gecesi ünlü sanatçı Gülben Ergen ile uçacak olan Vize’liler, ilerleyen günlerde altı doldurulacak olan programda yine unutulmaz geceler yaşayacak.
CEM BELEVİ
     Festivalin ilk günü Gülben Ergen konseri ile coşacak olan Vizeli’leri, ikinci gün ise “üzümlü kekim” karşılayacak. Özellikle gençlerin sevgilisi olan Türk Pop Müzik Sanatçısı ve Oyuncu Cem Belevi’nin şarkılarıyla coşacak olan Vizeli’ler, “ondan vazgeçemem ben”, “sor” ve “Allah biliyor” gibi şarkılarıyla festival alanını aşk ve ateş kaplayacak.


RUBATO GRUBU
     Festivalin son gecesi olan Cumartesi gecesi ise keyifli bir final gecesi bizleri bekliyor. Saatlerce duygu fırtınalarına sahne olacak olan gecede, sevilen Rubato Grubu ile ayrılıklar, hüzünler Sezen Aksu şarkılarıyla birleşecek. “Tükeneceğiz”, “Gidemem”, “Kaç kadeh kırıldı” ve “Alma ahımı” gibi şarkılarıyla duygu seline sahne olacak olan festival alanında müthiş bir final gecesi yaşanacak.
STAND SATIŞLARI BAŞLADI
     Vize Belediyesi, festival öncesi hazırlıklara da daha şimdiden başladı. Gazetemize ulaşan bilgilere göre, satışına başlanan festival stantları için de yoğun ilgi olduğu öğrenildi. Festival öncesindeki düzenlemeleri bir an önce tamamlamak isteyen belediye, stant satışlarını tamamlayarak aksaklıkların önüne geçmeyi hedefliyor.  
     Festivalin diğer tüm ayrıntıları ve sürpriz sanatçıları ise kısa süre içerisinde netlik kazanacak. – Nihat Demirel
251 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN