• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

KIYIKÖY’DE BAYRAM İZDİHAMI

04/07/2023

KIYIKÖY’DE BAYRAM İZDİHAMI

     Bu yıl yakıcı yaz sıcakları birlikte gelen Kurban Bayramı tatili, deniz tutkunlarının Kıyıköy beldesi sahillerine akın etmesine neden oldu.
     9 günlük Kurban Bayramı tatilinde çevre ilçelerden ve İstanbul ilinden birçok vatandaş tatilleri için en yakın adreslerden biri olan Kıyıköy beldesini tercih ettiler. Belde merkezindeki plajları tıka basa dolduran tatilciler, 2160 olan beldenin nüfusunu da en az 10 kat arttırdılar. Beldede gün içerisinde yaklaşık 5 bin civarı araç girişi olması nedeniyle yaşanan trafik keşmekeşi de sıkıntılara yol açtı.
     Kıyıköy esnafının yıl içerisinde en iyi kazançlarını elde ettikleri günler olması nedeniyle yoğunluktan dolayı memnuniyetin en üst düzeyde yaşandığı şu günlerde, gelişi güzel etrafa atılan çöpler ise ayrı bir çirkinlik oluşturuyor. Belediye ekiplerinin aralıksız çalışmaları ile tatilcilerin rahatlığı sağlanmaya çalışılsa da, 2 bin nüfusa göre konumlandırılan temizlik ekipleri de çöp sorununu çözmekte yetersiz kalıyor.
     Ancak İstanbul’a 2 saatlik mesafesi nedeniyle her yıl özellikle bayram tatillerinde olduğu gibi bu bayram tatilinde de yoğunluk nedeniyle tatilciler ormanlık alanları da doldurdular. Boş buldukları her ağaç altını dolduran tatilciler, yürüyerek akın akın sahillere ulaşmaya çalıştılar. Yasak olmasına rağmen Selves koyu, çadırcıların tercih etmesine rağmen poliçe ve panayır sahilleri de tıka basa dolarak Kıyıköy içerisindeki plajları aratmadı.- Nihat Demirel
280 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN