• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

MHP VİZE İLÇE BAŞKANI SERDAR GÖK; “Kuran-ı Kerim’in yakılması karşısında asla sessiz kalmayacağız”

04/07/2023

MHP VİZE İLÇE BAŞKANI SERDAR GÖK; “Kuran-ı Kerim’in yakılması karşısında asla sessiz kalmayacağız”

     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Vize İlçe Başkanı Serdar Gök, İsveç’te kuranı Kerim yakılması olayının ardından bir basın açıklaması yayınladı. Geçtiğimiz Cuma günü yayınladığı açıklamada şu bilgilere yer verildi;
     “İsveç-Stockholm’de bir caminin önünde resmi makamlardan izin alınarak ve polis koruması eşliğinde Kuran-ı Kerim’in yakılması sadece Müslümanlara yönelik değil aynı zamanda tüm insanlığa karşı yapılmış en alçak saldırılardan birisi olarak tarihin kara sayfalarında yerini almıştır. Bu tür alçakça saldırıları, “özgürlük” bağlamında değerlendirerek suçu ve suçluyu aklama gayretine giren herkesin en az fail kadar suçlu ve kötü niyetli olduğu unutulmamalıdır. Kutsal kitabımıza karşı yapılan bu alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor, İsveç makamlarını suçluların hak ettiği en ağır cezayı almaları için harekete geçmeye davet ediyoruz.
     İslam ve Türk düşmanlığının bir davranış biçimi olarak kabul edildiği sözde “Batı Medeniyeti”nin, Mehmet Akif Ersoy'un dediği üzere “Tek dişi kalmış Canavar”dan farklı olmadığını tüm insanlığın bir kez daha görmesi gerekmektedir.
     Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak bu tarz aşağılık saldırılara karşı asla sessiz kalmayacağız!” dedi.
 
167 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN