• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

2023 Anadolu Lisesi’nin Sportif Başarı yılı oldu

23/06/2023

2023 Anadolu Lisesi’nin Sportif Başarı yılı oldu

     İlçemiz Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim yılında okul başarısının yanı sıra öğrencilerin gösterdikleri sportif başarılarla da adından sıkça söz ettirdi.
     Eğitim öğretim yılın başından itibaren birçok spor dalında mücadele eden okul öğrencileri, aldıkları kupalarla okullarının ve ilçemizin gururu oldular. Her birinin içerisinde ayrı bir hikâye barındıran başarılar ise sırasıyla şöyle;
     Genç kızlar Bocce branşında Kırklareli 1.si olarak Bursa'daki bölge müsabakalarına katıldılar. Genç kızlar futbolda Kırklareli 1.si olarak Tekirdağ'daki bölge müsabakalarına ve ardından Türkiye yarı finallerine katıldılar. Puanlı Atletizm Genç kızlarda Kırklareli 2.si oldular. Futbol genç erkeklerde Kırklareli 1.si oldular fakat oyuncuların kulüp maçlarından dolayı bölge müsabakalarına katılamadılar. Atletizm Genç erkeklerde Kırklareli 3.sü oldular. Futsal genç erkeklerde Vize 1.si olarak Kırklareli'deki müsabakalarda Vize'yi temsil ettiler. Bilek güreşi branşında çeşitli dereceler elde ettiler. Bocce Genç erkeklerde Kırklareli 4.sü oldular. Genç kızlarda Voleybol branşında Vize'yi temsil ettiler fakat başarılı olamadılar.
    Okul yönetimi tüm bu başarıların ardından, içinde Satranç, E-spor gibi branşlarında olduğu VALOMPİYAT oyunları düzenleyerek, yaklaşık 80 öğrenci ile okulda gençlik haftasını kutladı. Ancak tüm bu başarıları bir tek forma takımı ile elde eden okulun, önümüzdeki dönem için sponsor desteği ile başarı çıtasını daha da yukarılara çıkarmayı hedefliyor.
     Vize Haber Gazetesi olarak, okulumuzu ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.- Özlem Sezen

152 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN