• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

23/06/2023

VİZE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET COŞKUSU

     Üniversitemiz Vize Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 19 Haziran 2023 Pazartesi günü saat 16.00’da Vize İlçe Semt Sahasında büyük bir coşkuyla kutlandı. Mezun olan öğrenciler, mezun olmanın sevincini Türkiye’nin dört bir yanından gelen aileleriyle birlikte yaşadı.
     Mezuniyet Törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar, Vize Belediyesi Başkanı Ercan Özalp, Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum ile Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan mezuniyet töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Çağlar ile Vize Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Saadet Tulum birer açılış konuşması gerçekleştirdi.
     Açılış konuşmasında öğrencilere seslenen Rektör Yardımcısı Çağlar, “Sevgili öğrenciler; Bugün burada anlamının sizler için çok büyük olduğu, eğitim ve öğretim hayatınızdaki dönüm noktalarından biri olan mezuniyet töreni için toplandık. Mezuniyeti elde edene kadar büyük emekler sarf ettiniz. Bu emekler sayesinde bugün üniversite eğitiminizi başarı ile tamamladınız. İş hayatınızda kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancım tamdır. Bundan sonraki hayatınızda başarılı olmanızı diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.
     Vize Meslek Yüksekokulu’nun 1996 yılında eğitim ve öğretim hayatına başladığını, bu yıl ise 26. mezunlarını verdiklerini vurgulayan Yüksekokul Müdürü Tulum, öğrencilere ve ailelerine seslendi.
     Tulum: “Büyük emekleriniz ve sevginizle evlatlarınızın bugünlere gelmesini sağladınız.  Şu anda büyük bir özveriyle yetiştirdiğiniz ve bu ana gelene kadar türlü fedakârlıklarda bulunduğunuz evlatlarınızın mutlu günlerine eşlik etmek için buradasınız. Bugün bu mezuniyet törenini gerçekleştirebilmemizde çok büyük emeği olan siz kıymetli velilerimizi canı gönülden kutluyorum.
     Değerli Mezunlar; Hayat bazen sizleri zorluklarla karşı karşıya getirse de hiçbir zaman inancınızı kaybetmemenizi ve başarı konusunda yetinmemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü zorlukların üstesinden gelmeyi öğrendiğiniz zaman başarı sizler için kaçınılmaz olacaktır. Sözlerime son verirken mezuniyetinizi tebrik ediyor, bundan sonraki hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir ömür diliyorum” dedi.
     Vize Meslek Yüksekokulu mezuniyet programı diplomaların dağıtılmasının ardından kep atımı ile sona erdi.- Nihat Demirel
166 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN