• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Yenilenen Tarihi Gar Binasında sosyal ve kültürel alanlar hizmete açıldı…

20/06/2023

Yenilenen Tarihi Gar Binasında sosyal ve kültürel alanlar hizmete açıldı…

     Kırklareli Valisi Birol Ekici, şehrin sembol yapılarından biri olan ve tarihi kimliğine yakışır bir şekilde restorasyonu tamamlanan Tarihi Gar Binasında "Gar Lounge" ve "Kırklareli Üreten Kadın Kooperatifi Satış Noktasını" 17 Haziran 2023 Cumartesi günü halkımızın hizmetine açıldığı törene katıldı.
     Vali Birol Ekici, Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşen açılış ile hizmete giren Gar Lounge işletmesi ve Kırklareli Üreten Kadın Kooperatifi Satış Noktasının Kırklareli’mize hayırlı olması temennisinde bulundu. Vali Ekici davetliler ile birlikte açılışın ardından özel işletmeyi ve satış noktasını gezdiler.
     Açılışta konuşan Vali Birol Ekici, şehrin merkezinde konumlu olan tarihi gar binasının yıllardır atıl olarak kalmasının kamuoyunda sıkça gündeme geldiğini ifade etti. Bu nedenle Valilik tarafından halkımızın yararlanacağı bu tarihi yapının bir kültürel alan ve şehrin geçmişi yaşatan bir değeri olması taleplerini değerlendirdiklerini belirterek, bu sorunu kalıcı olarak çözmek amacıyla Kırklareli halkına yakışır bir şekilde restore edilerek halkın hizmetine sunulduğunu söyledi.- Nihat Demirel
56 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN