• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Sınıfımız Temiz!. Eğlencedeyiz Biz!.

16/06/2023

Sınıfımız Temiz!. Eğlencedeyiz Biz!.

      İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu müdürlüğü tarafından 2022 yılı Ekim ayında başlatılan “en temiz sınıf” uygulamasının şampiyonu belli oldu.
      Okulun eğitim Vizyonu çerçevesinde beş yıldır uygulamakta olan ve öğrencilerinde istendik davranışların oluştuğunu gözlemlenen “En Temiz Sınıf” uygulamasında altıncı yılda uygulandı. En çok belgeyi alan sınıfın Vialand gezisi ile ödüllendirildiği uygulamanın birincisi okulun 7/D sınıfı oldu.
     Konuyla ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Kıyasettin Taşar; “Çocuk eğitiminde istenen davranışları pekiştirmek, istenmeyenleri durdurmak için en sık kullanılan yöntem, ödül ve ceza sistemidir. Ancak çocuk eğitiminde olması gereken daha çok olumlu pekiştirme yani ödüldür bilinci ile okul idaremiz öğretmenlerimiz ve okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimizin ortak kararı ile yıl boyunca en çok belgeyi toplayan sınıfa “Vialand Gezisi”nin ücretsiz olacağını 6 Ekim 2022’de duyurmuştuk. Toplam 13 belgenin 6’sını alarak şampiyon olan 7/D Sınıfı öğrencilerimiz ödülden yararlanarak hafta sonu ödüllerine kavuştular” dedi.
     Açıklamasında şampiyon 7/D Sınıfı öğrencileri başta olmak üzere yıl boyunca emek veren tüm öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür eden Müdür Taşar, ayrıca ödül sponsorluğu için gayretleri sebebiyle okul aile birliği yönetim kurulu üyelerine ve Reis Travel İşletme Sahibi Serdar Gök’e de teşekkür etti.- Nihat Demirel

210 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN