• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Şarkıcı Karsu Dönmez Çanakkale Müzesini ziyaret etti

06/06/2023

Şarkıcı Karsu Dönmez Çanakkale Müzesini ziyaret etti

     Hollanda’da son zamanların en ünlü şarkıcılarından biri olarak dikkat çeken Hataylı şarkıcı Karsu Dönmez, uzun süredir tanıdığı ve Hatay’da gerçekleştirdiği yardımlarından dolayı gurur duyduğu Altın Lale Onursal Başkanı Bülent Türker’i ziyaret etti. Ayrıca, Çanakkale Müzesi’ni de ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.
     Karsu Dönmez, yaptığı açıklamada büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Yıllardır ziyaret edemediğim bu muhteşem müzeyi görmekten büyük zevk aldım. Herkesin burayı görmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. Ayrıca, bu yıl Cumhuriyetin 100. yılında Hollanda Atatürk Evi ve Cumhuriyet Evi olarak dönüştürülen müze çalışmalarını da yakından gördüğünü belirten Karsu, yeni açılacak olan bu müzenin desteklenmesi ve sahiplenilmesi gerektiğini vurguladı.
     Çanakkale Müzesi’nin gönüllü olarak faaliyet gösterdiği ve 8 yıldır 60 binden fazla kişinin ziyaret ettiği bilgisini veren Bülent Türker, bu yıl Cumhuriyetin 100. yılı olması nedeniyle müzede Atatürk’e ait 100 eserin sergileneceğini ifade etti. Bu eserler arasında Atatürk’ün Altın Silahı’nın da yer alacağını belirten Türker, amacın 100 yılda Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak ve Cumhuriyeti yaşatmak olduğunu söyledi. Türker, herkesi desteğe çağırdı.- Özlem Sezen
 
250 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.133532.2622
Euro34.932035.0720
NECDET TEZCAN