• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Kırklareli’nin yeni dönem vekilleri yemin etti

06/06/2023

Kırklareli’nin yeni dönem vekilleri yemin etti

     14 Mayıs 2023 Milletvekili genel seçimlerinin ardından seçilen milletvekilleri TBMM Genel Kurulu’nda, 28. Dönem Milletvekili Ant İçme Töreni için 2 Haziran 2023 günü toplandı.
     Geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında toplanan Genel Kurul'da, toplam 581 milletvekili ant içti. Ant içme töreni 10,5 saat sürerken, Genel Kurul’da Kırklareli’nin 28’inci dönem Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu, Fahri Özkan ve Ahmet Gökhan Sarıçam da yeminlerini etti.
     Törende yemin ederek göreve başlayan Kırklareli Milletvekilleri daha sonra sosyal medya hesaplarında şu açıklamalarda bulundular.
     CHP Kırklareli Milletvekili ise Vecdi Gündoğdu; “Gazi Meclisimizde 28.Dönem Milletvekili olarak yeminimizi gerçekleştirdik. Ülkemize ve Kırklareli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Ulu Önder Atatürk'ün ışığıyla daha güzel günler için mücadelemiz devam edecektir” ifadelerini kullandı.
     CHP Kırklareli Milletvekili Fahri Özkan; “Milletvekili andımızı Milletimiz ve Meclisimiz huzurunda içtik. Adalet, özgürlük ve demokrasi mücadelemize 28. dönemde de kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.
     Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ise; “Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Yasama Dönemi açılış oturumunda Milletvekili Yeminimizi ederek görevimize başladık. Rabbim yeminimize sadık kalıp, Büyük Türk Milletine hayırlı hizmetler etmeyi bizlere nasip etsin” açıklamasında bulundu.- Nihat Demirel
 
199 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419
NECDET TEZCAN