• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Düğün yerine mezara

30/05/2023

Düğün yerine mezara

     Düğün alışverişi için gittikleri İstanbul’dan dönerken Saray’da geçirdikleri kazada nişanlısıyla hayatını kaybeden 22 yaşındaki Kardelen Coşkuntuna Kırklareli’de toprağa verildi. Genç kızın annesi "Yarın kızımın düğünü var hepinizi bekliyorum" diyerek ağladı.
     Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, otomobil ile kamyonetin çarpıştığı kazada hayatlarını kaybeden nişanlı çiftten Kardelen Coşkuntuna için Kırklareli'deki Bademlik Mahallesi Gazievleri Camisi'nde tören düzenlendi. Törende Coşkuntuna'nın babası Güler ile kardeşi Burak Coşkuntuna taziyeleri kabul etti.
     Törene Kırklareli Valisi Birol Ekici, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Coşkuntuna'nın naaşı cenaze aracına konuldu. Anne Necla Coşkuntuna, bu sırada "Yarın kızımın düğünü var hepinizi bekliyorum", "Allah'ım evladımı sana gönderdim ona iyi bak" diyerek ağladı. Coşkuntuna'nın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
     İstanbul'dan düğün alışverişinden dönen nişanlı çiftin, 27 Mayıs’ta Kırklareli'nde nikah töreni için gün aldıkları öğrenilmişti. Kazada hayatını kaybeden Burhan Çetin’in de Kofçaz Serhadspor’da futbolcu olduğu öğrenildi. AA
 
526 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
NECDET TEZCAN