• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Adalet Erez İlkokulu geleceğin kahramanlarını tanıyor

Adalet Erez İlkokulu geleceğin kahramanlarını tanıyor

     İlçemiz Adalet Erez İlkokulu Anasınıfı öğrencileri ‘Geleceğin Kahramanları’ isimli kitap üzerinde yaptıkları çalışmalarla hayal güçlerini kullanarak iklim krizi ile konularında bilgilendirildiler.
     İlk olarak öğretmenleri Dilek İlhan tarafından okurken kitabı can kulağı ile dinleyen öğrenciler, ardından beyin fırtınası etkinliğiyle bu kahramanların neden geleceğimizde önemli bir yer edindiğini konuştular. Fikirlerini arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler, ardından edindikleri yeni fikirleri kâğıda aktarıp hayal güçlerini kullanarak üç aşamalı etkinliği tamamladılar.
     Bu etkinlikle minik öğrenciler hem gezegenin önemli etmenlerini tanıdılar, hem iklim krizinin yol açabileceği sorunlardan haberdar olup olası çözüm yolları üstünde durdular. İçerdiği güncel ve evrensel konuyla ön plana çıkan etkinlik, uygulandığı öğretim teknikleriyle öğrencilerin birden çok becerisinin geliştirilmesine katkı sağladı. Dinleme, problemi anlama, çözüm üretme, motor becerileri geliştirme gibi çok yönlü bir etkinlik ile öğrenciler ve öğretmenler Adalet Erez İlkokulunu gururlandırdı.- Sevil Demirel

 

 

289 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398
NECDET TEZCAN