• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

“AKILSA AKIL, ZEKÂYSA ZEK” BİZİM ÇOCUKLAR HARİKA

19/05/2023

“AKILSA AKIL, ZEKÂYSA ZEK” BİZİM ÇOCUKLAR HARİKA

     Akıl ve Zekâ Oyunları İl Turnuvasına katılan ilçemiz öğrencileri 2 il birinciliği 2 il üçüncülüğü alarak göğsümüzü kabarttılar.
     Kırklareli İlimizde 17 Mayıs 2023 tarihinde düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları İl Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden; Esila Mina Karabulut EQUİLİBRİO dalında, Hamza Yılmaz ise KÜRE dalında İl birincisi olarak Türkiye finallerine yükseldiler.
     Turnuvada gösterdikleri başarı ile Kırklareli’ni Türkiye finallerinde temsil etme hakkı kazanarak bizleri gururlandıran öğrencilerimiz, 9-10 Haziran 2023 tarihleri arasında Kayseri’de yapılacak olan Türkiye finallerinde yarışacak.
     İl Turnuvasında Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Beren Mert QBİTZ dalında ve Çakıllı Ortaokulu öğrencisi Yiğit Efe Aşkın ise PENTAGO dalında İl üçüncüsü olarak bizleri ayrıca gururlandırdılar.
      Türkiye finallerine katılacak olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimiz Esila Mina Karabulut ve Hamza Yılmaz’a başarılar diliyor, öğrencilerimizin aynı başarıyı finallerde de göstereceklerine gönülden inanıyoruz.
 Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.- Nihat Demirel
 
119 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN