• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

AÇIK HAVADA KİTAP OKUYORLAR

16/05/2023

AÇIK HAVADA KİTAP OKUYORLAR

     İlçemiz Adalet Erez İlkokulu öğrencileri hayal güçlerini geliştirmek için açık havada kitap okuyarak okumayı eğlenceli hale getiriyor.
     Kültür ve medeniyetin kaynağı ve koruyucusu olan kitaplar, “Kitap ile beslenen aklın dünyası aydınlıktır” sözünden hareketle Adalet Erez İlkokulu öğrencileri tarafından açık havada okunuyor. Öğrencileri bu bilinçle yetiştirmeye çalışan okul öğretmenleri her hafta 1 ders saatini ''Kitap Okuma Saati'' olarak belirliyorlar. Havaların iyileşmesi ile birlikte yeniden başlatılan etkinlikte 4. sınıflar açık havada kitaplarını okudular ve anlattılar. Birlikte okumanın keyfine varan öğrenciler, kitapların büyülü dünyasına yolculuk ederek okudukları kitabı anlama, yorumlama, ana fikrini oluşturma gibi kazanımlarını edinmiş oluyorlar.
    Adalet Erez İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri bu etkinliği önümüzdeki günlerde de düzenli olarak gerçekleştirmeyi hedefliyor. Öğrencilere, hayal dünyasının gelişmesi ve çok yönlü düşünmenin sağlanması için düzenli olarak kitap okumanın faydaları anlatılıyor.- Sevil Demirel
 
151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN