• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Teknoloji ve Tasarım Yıl Sonu Sergisi Açıldı.

12/05/2023

Teknoloji ve Tasarım Yıl Sonu Sergisi Açıldı.

      İlçemiz Namık Kemal Ortaokulu’nda her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Teknoloji ve Tasarım Yıl Sonu Sergisi açıldı.
     Okulun Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Özge Taşar tarafından 2014 yılından bu yana geleneksel hale gelen sergi 11 Mayıs Perşembe Günü okulun sergi salonunda saat 11:00’de açıldı. Protokolün katılımıyla gerçekleşen açılışta, öğrencilerin Yazılım ve Beceri Atölyesinde bir yıl boyunca yapmış oldukları ürünler sergilendi. Sergiye ilçede bulunan okullardan gelen öğrenciler ve misafirler de büyük ilgi gösterdi.

     Sergide, 7. ve 8. sınıflarda haftada 2 ders saati olarak öğrencilere işlenen Teknoloji ve Tasarım dersine ait olan; Geri Dönüşüm Konusu, Mimari Tasarım Konusu, Bitirme Projeleri (Robotik Kodlama), Köprüler Konusu, Enerjinin Dönüşümü Konusu, Filografi Sanatı ve Ahşap Tasarımı konularından öğrencilerimizin yaptıkları ürünler sergilendi.
     Vize Haber Gazetesi olarak; İlçemiz genelinde yıllardır Namık Kemal Ortaokulu tarafından açılan ve öğrencilerin “bunu ben yaptım” diyerek geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olan sergi nedeniyle, başta sergiyi düzenleyen okulun Teknoloji ve Tasarım Dersi Öğretmeni Özge Taşar olmak üzere emek veren öğrencilere bu güzel ve özel sergi için teşekkür ederiz.- Özlem Sezen
211 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN