• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Adalet Erez İlkokulunda geri dönüşüm seferberliği

05/02/2023

Adalet Erez İlkokulunda geri dönüşüm seferberliği

     İlçemiz Adalet Erez İlkokulu tarafından okul öğrencilerine yönelik olarak başlatılan “Sorumluluklarımızı biliyoruz, geri dönüştürüyoruz” projesi başarı ile devam ediyor.
    Adalet Erez İlkokulu idareci ve öğretmeleri tarafından ''Sorumluluklarımızı biliyoruz, geri dönüştürüyoruz'' ilkesiyle Şubat ayında başlatılan geri dönüşüm etkinliği sürüyor. Günlük hayatımızda en fazla kullanılan geri dönüştürülebilir malzemeler olan kâğıt, kapak ve pillerin toplandığı etkinlikte, her üç malzeme için belirlenen miktardaki malzemeyi geri dönüşüm için getiren öğrencilere küçük bir ödül vererek teşvik ediliyor.
     Şubat ayında başlatılan ve dört ay boyunca sürecek olan projede öğrencilerin yoğun katkısı nedeniyle beklendiğinden çok daha iyi sonuçlar alınıyor. Proje kapsamında öğrenciler evlerinde de geri dönüşüm malzemesi biriktirerek etkinliğe destek veriyorlar. Böylelikle geri dönüşümün ömür boyu sürecek bir sorumluluğa dönüşmesinin meyvesini alan okul idarecileri ve öğretmenleri, öğrencilerin bu sorumluluğu yaşam biçimi haline getirmeleri nedeniyle öğrencilere büyük destek veriyorlar. Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve öğretmenler öğrencilerle birlikte getirilen geri dönüşüm malzemelerini kullanarak çeşitli etkinlikler ve materyaller hazırlayıp derslerinde kullanmaya özen gösteriyorlar.
     Vize Haber Gazetesi olarak; Öğrencilerinin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmak için çeşitli fırsatlar sunan Adalet Erez İlkokulu idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.- Özlem Sezen
384 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479
NECDET TEZCAN