• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Megafon sesinden rahatsız olan baba, oğul gözaltına alındı

28/04/2023

Megafon sesinden rahatsız olan baba, oğul gözaltına alındı

     İlçemiz Kıyıköy beldesinde 22 Nisan 2023 günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, jandarma personeline saldıran baba oğul gözaltına alındı.
     Edinilen bilgiye göre; megafonundan rahatsız olan Ramazan Bayramı nedeniyle oluşan trafik akışını sağlamak için meydana gelen trafik yoğunluğunu düzenlemek maksadıyla görevli olan Trafik Jandarması personeline hakaret ve fiziksel saldırıda bulunuldu. Jandarmanın araç megafonu sesinden rahatsız oldukları gerekçesiyle ekiplere hakaret eden ve fiziksel saldırıda bulunan E.E. adlı vatandaş ve oğlu H.Ö.E. adlı vatandaş gözaltına alındı. Alkollü oldukları belirlenen baba oğul, zor kullanma yetkisi dahilinde etkisiz hale getirildi.
     Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınan şüpheliler hakkında, kolluk kuvvetine görevini yaptırmamak için direnme, hakaret, kamu malına zarar verme suçlarından işlem başlatıldı.  Adli merciler tarafından E.E. adlı vatandaş hakkında haftanın iki günü adli kontrol ve yurt dışına çıkma yasağı, H.Ö.E hakkında ise yurt dışına çıkma yasağı tedbiri uygulandı.- Nihat Demirel
 
502 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN