• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

Madalyasını Hatay’daki çocuklara armağan etti

18/04/2023

Madalyasını Hatay’daki çocuklara armağan etti

     Vize’li hemşerimiz Bülent Türker, son 2 aydır deprem bölgesinde ferdi ve Altın Lale ekibiyle birlikte yardımlar yaparak anılıyor. Bu kez, deprem bölgesinden gelerek katıldığı 40. Uluslararası Rotterdam maratonunu başarıyla tamamlayarak madalyasını özellikle Hatay’daki çocuklara armağan etti.
Bülent Türker, son 2 aydır tüm deprem bölgelerine giderek yardımların ulaşmasına öncülük ediyor. Ayağının tozuyla Hollanda’da katıldığı maratonda madalya kazanmasının ardından önümüzdeki günlerde tekrar deprem bölgelerine gidecek ve orada kurtuluş ekibiyle birlikte 3 bölgede yardım çalışmalarına devam edecek. Bu çabalarıyla on binlerce depremzede çocuk ve yetişkine yardım eli uzatmaya devam edecek.
Bülent Türker, yaptığı açıklamada en çok mağdur olanların çocuklar olduğunu belirterek, onları yalnız bırakamayacaklarını söyledi. Hollanda’da kendilerine destek olanlara teşekkür eden Türker, aylardır depremzede çocuklara tablet, okul malzemeleri, giyim, ayakkabı ve oyuncak dağıttıklarını, su dağıtım çalışmalarının da devam ettiğini ifade etti. Bu bayram ve 23 Nisan’da da çocukları sevindirmek istediklerini belirten Türker, destek vermek isteyenlerin her zaman kendilerine ulaşabileceğini sözlerine ekledi.
Bülent Türker ayrıca, Hatay’ın kendileri için Atatürk’ün armağanı olduğunu ve artık Hatay’ın hepimizin şahsi meselesi haline geldiğini vurgulayarak, Hatay’ı unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.- Nihat Demirel
 
460 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN