• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

ultrAslan Vize’den 203 gıda kolisi

18/04/2023

ultrAslan Vize’den 203 gıda kolisi

     ultrAslan Vize grubu, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadı. Önceki yıllara göre gıda kolisi yardımların yok denecek kadar az olduğu bu ramazan ayında 203 koli erzak dağıtarak fark yarattı.
     Kurulduğu 2005 yılından buyana günden güne hızla gelişen ve büyüyen ultrAslan Vize, son 8 yılda ise yaptığı yardım ve verdiği desteklerle fark yaratarak adından sıkça söz ettiriyor. Birinci önceliklerinin “sosyal yardım projeleri ile ihtiyaç sahibi ailelere güçlerinin yettiği kadar el uzatmak ve ultrAslan’ın sadece bir taraftar grubu olmadığını daima hissettirmek” olarak açıklayan ultrAslan Vize, önceki yıllarda da düzenlediği birçok yardım projesi ile gönülleri fethetmeyi başarmıştı.
     “Çocuklar Üşümesin” adı altında düzenledikleri kampanya ile Vize merkez ve köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bot ve mont dağıtan ultrAslan Vize, ardından Ordumuzun Afrin’e düzenlediği operasyona katılan askerlerimize aileleri ile iletişimleri kopmasın diye powerbank göndererek farkını göstermişti. İlçemizin gururu Vizespor’a maddi ve manevi destek sağlayan, başvuruda bulunan ya da ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşların ihtiyaçlarını gideren ultrAslan Vize, son olarak ise SMA hastası olan İdil Ayşe ve diğer SMA hastalarına da yardımda bulundu.
     Yaklaşık 7 yıldır aralıksız olarak her yıl artan sayılarda Ramazan kolisi hazırlayarak kendi imkânları ile dağıtımını gerçekleştiren ultrAslan Vize’ye yaptıkları maddi ve manevi yardımlar nedeniyle ihtiyaç sahibi ailelerimiz adına gönül dolusu teşekkürler ediyoruz.- Nihat Demirel

 

315 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN