• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

CHP SEÇİM BÜROSU AÇILDI

18/04/2023

CHP SEÇİM BÜROSU AÇILDI

     Cumhuriyet Halk Partisi Vize İlçe Başkanlığı, 14 Mayıs seçimleri öncesinde ilçe merkezi ve beldelerdeki seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi.
     Vize Belediye Parkında 17 Nisan 2023 Pazartesi günü (dün) saat 12.30’da düzenlenen açılış programına, CHP Kırklareli Milletvekili adayları Vecdi Gündoğdu Fahri Özkan ve Hatice Gül Bingöl ile birlikte. Belediye Başkanı Ercan Özalp İl ve İlçe Başkanları, Kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda CHP üyesi ve vatandaşlar katıldı.
CHP’DE 3-0 VURGUSU
     Açılış öncesi belediye parkında düzenlenen programda, ilçe başkanı, il başkanı, belediye başkanı ve milletvekili adayları sırasıyla birer konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili seçimlerinden Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, hayat pahalılığından 21 yıllık iktidarın ülkeyi getirdiği duruma kadar birçok konuda açıklamalar yapılan konuşmalarda, tüm konuşmacılar milletvekili adayları ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy istediler.
       Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırabilmek için en az 400 milletvekili hedefinin sıklıkla dile getirildiği açılış programında, tüm konuşmacılar milletvekili seçimleri için Kırklareli’nde bu defa 3-0 yapacağız vurgusunda bulundu.
     Konuşmaların ardından Ziraat Bankası karşısında bulunan seçim bürosunun açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Ercan Özalp ve milletvekili adayları tarafından kurdelenin kesilmesinin ardından katılımcılara ikamda bulunuldu. Vize’de yapılan açılışın ardından Kıyıköy ve Çakıllı beldelerindeki seçim bürolarının açılışı da gerçekleştirildi.- Nihat Demirel



454 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.134832.2635
Euro34.937735.0777
NECDET TEZCAN