• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

VİZE HABER

Hoş geldiniz!

Üyelik Girişi
Takvim
İLANLAR
NAZMİ METİN

VİZE BELEDİYESİ EMITT TURİZM FUARINDA

14/04/2023

VİZE BELEDİYESİ EMITT TURİZM FUARINDA

      Vize Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 12 Nisan 2023 günü kapılarını açan Emitt Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarına katıldı.
     Ülke turizminin çeşitliliğine destek veren ve Dünya turizm sektörü profesyonelleriyle buluşmayı sağlayan, 26. EMITT Fuarı devam ediyor. 4 nolu salon, 4431 numaralı stantta Kırklareli Belediyesi, Lüleburgaz Belediyesi ve Vize Belediyesi olarak 3 Belediye ziyaretçilerini ağırlıyor. Cittaslow (Sakin Şehir) unvanına sahip ilçenin turizm potansiyelini arttırmak için kurulan stantta Belediye Başkanı Ercan Özalp misafirlerini karşılayarak, ilçemiz için yapılan ve gerçekleştirilebilecek turizm konularında görüş alışverişi sağlıyor.
     Fuarda Vize Belediyesi standını ziyaret eden fuar katılımcıları, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldıklarını belirterek tur operatörleri tarafından programların gerçekleştirileceği belirtiliyor. 12-15 Nisan tarihleri aralığında gerçekleşecek fuarda ilçemizin sembolü olan Ihlamuru ve tarihi değerlerimiz ile turizm noktalarımızın tanıtımları yapılıyor.- Özlem Sezen
625 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.207032.3361
Euro34.874135.0138
NECDET TEZCAN